Munkáink
Kapcsolat
Ajánlatkérés
- - -

Autódekoráció
és karosszéria fóliázás

Az autód egy mozgó reklámfelület.Használd ki a lehetőséget, hogy bármerre jársz, mindenhol a vállalkozásodat hirdetheted egy kreatív, látványos és feltűnő autódekorációval!

jarmu-dekoracio-miskolc

Ingyenes igényfelmérést és árajánlatot biztosítunk minden ügyfelünk számára. Az autódekoráció tervezésétől a kivitelezéséig ránk bízhatod a teljes munkát. Egyedi grafikai terveket készítünk az elképzeléseid alapján. Módosításra is lehetőséged van a grafikai terveket illetően. Látványterveken prezentáljuk a terveket az autódekoráció kivitelezése előtt.

jarmu-dekoracio-miskolc

Az öntapadós fóliából készült autó matrica az egyik legköltséghatékonyabb megoldás cégek, kis- és középvállalkozások számára. Legfőbb előnye az autódekorációnak , hogy bármerre is jársz az autóval, mindenhol hirdetheted a cégedet, szolgáltatásaidat. Az autódekoráció egy fontos arculati elem. Ha valódi márkát szeretnél építeni és egységes arculattal szeretnél megjelenni a piacon, ez egy jó brand erősítő eszköz, mindenképp foglalkoznod kell vele. Ha komplett gépjármű flottával rendelkezel, akkor ez az egységesség még tovább fokozható.

jarmu-dekoracio-miskolc

Az autó matrica felhelyezésekor nem sérül a jármű fényezése, illetve később nyom nélkül eltávolítható. Bizonyos esetekben kifejezetten a karosszéria védelme céljából helyezünk fel karosszériavédő fóliát. Ezen kívül lehetőség van mágnes fóliát is rendelni, arra az esetre, ha nem szeretnéd, hogy az autódekoráció fixen az autón legyen. A mágneses autó matrica könnyedén felhelyezhető, akárcsak egy hűtőmágnes, illetve bármikor könnyedén le is vehető.

jarmu-dekoracio-miskolc

Teljes körű szolgáltatást kínálunk az autó design tervezésétől egészen a dekoráció felhelyezéséig. Az autódekoráció készülhet vágott, anyagában színes plotterfóliából, vagy nyomtatott, minőségi 3D autó fóliából . A tartósság érdekében laminálással is el tudjuk látni a fóliát. Lehetőség van akár csak egyes karosszériaelemek védőfóliázására vagy karbonfóliázásra, de akár a teljes jármű fóliázására is

jarmu-dekoracio-miskolc

A dekoráció készülhet egyszerű, öntött fóliából, mely anyagában színes, ezt általában a jármű feliratozására, vagy egyszerűbb dekorációkra használjuk. Lehetőség van nyomtatni is az öntapadós fóliát, így teljesen egyedi designt is kaphat a jármű. A fólia laminálásával fokozhatjuk a dekoráció tartósságát, így még ellenállóbb az időjárásnak és a mosásnak. Számos minőségű és felületű autófólia elérhető a piacon, választhatsz átlátszó karosszériavédő fóliát, karbonfóliát az egyes karosszéria elemek fóliázására vagy 3D autófóliát is, ez utóbbit leginkább a teljes jármű fóliázása esetén szoktunk alkalmazni.

jarmu-dekoracio-miskolc

Minden esetben egy ingyenes igényfelmérés után készítünk személyre szabott árajánlatot. Az ár függ a megrendelő igényeitől, céljaitól, pénztárcájától, az öntapadós fólia típusától és még számos tényezőtől. Egy egyszerű autódekoráció általában néhány feliratból, pl. telefonszám, weboldal cím, illetve egy logóból áll. Egy ilyen autódekoráció néhány tízezer forinttól indul.

Kérd személyre szabott árajánlatunkat!

Az árak alanyi adómentesek, bruttó értelműek.
A szállítási díjat nem tartalmazzák.

Az árak alanyi adómentesek, bruttó értelműek. A szállítási díjat nem tartalmazzák.

Használd a lenti űrlapot!
Írd le elképzeléseidet minél részletesebben, add meg elérhetőségeidet, ha van konkrét képed ami mintául szolgálhat, csatold azt is a levélhez és mi hamarosan reagálunk megkeresésedre.
Telefonon vagy emailben is kereshetsz minket.
Miután egyeztettünk az igényeidről, megküldjük személyre szabott árajánlatunkat részedre, melyet miután jóváhagytál, már kezdjük is a munkát és az ajánlat szerinti időn belül elvégezzük az autód dekorálását. Időközben szükség szerint folyamatosan konzultálunk veled emailben vagy telefonon vagy akár személyesen.