Munkáink
Kapcsolat
Ajánlatkérés
- - -

Habbetű felirat
készítés

A 3D-s, térbeli felirat az egyik legexkluzívabb reklámeszköz a piacion. Kérheted direkt- vagy indirekt megvilágítással is. A technikai kivitelezés szempontjából számos lehetőség van. Ha igazán látványos, feltűnő és elegáns hirdetőeszközt szeretnél, akkor ez egy jó választás.

jarmu-dekoracio-miskolc

Ingyenes igényfelmérést, helyszíni felmérést és árajánlatot kínálunk minden megkeresés esetén. A habbetű felirat tervezésétől a kivitelezéséig ránk bízhatod a teljes munkát, neked nincs más dolgod, csak felvázolni az elképzeléseidet egy ajánlatkérés formájában. Látványterveken prezentáljuk a feliratot a habbetű gyártása előtt. Időjárásálló alapanyagokból készítjük a feliratot, garantált a minőség.

jarmu-dekoracio-miskolc

Kreatív stúdiónk elegáns és időtálló dekorációs megoldást kínál cégek, iskolák, éttermek, szállodák vagy egyéb intézmények számára XPS táblából vágott habbetű felirat formájában. Kültérre és beltérre is alkalmas lehet, épületek homlokzatára, vagy akár recepcióra, bemutatóterembe, irodába, vagy étterembe. Illetve magánszemélyek körében is kedvelt dekorációs megoldás, hiszen gyakorlatilag bármilyen egyedi formát ki tudunk vágni, nem csak betűket. Egyedi habbetű feliratodat elhelyezheted akár a hálószobában, a nappaliban vagy éppen a gyerekszobában.

jarmu-dekoracio-miskolc

Munkánk során folyamatosan kapcsolatban vagyunk a megrendelőinkkel és minden felmerülő kérdésben rendelkezésedre állunk. A habbetű felirat készítését mindig előzetes egyeztetés és alapos tervezés előzi meg. Egyedi látványterveket készítünk a felirathoz vagy logóhoz, amelyek elfogadása után kezdjük meg a habbetű gyártását. Emellett, ha kell, ingyenes tanácsot adunk a méretekkel, színekkel, térkihasználással, technikai kérdésekkel kapcsolatban. Ha a habbetű anyagminőségével, kivitelezésével, vagy szerelésével kapcsolatban van kérdésed, ezeket illetően is díjmentes tanácsadással szolgálunk.

jarmu-dekoracio-miskolc

Teljes körű szolgáltatást kínálunk a tervezéstől kezdve egészen a kész felirat falra szereléséig. A habbetű feliratot kérheted közvetlenül a falra rögzítve, de a még látványosabb eredmény érdekében LED-es, világító feliratot is rendelhetsz, mely még exkluzívabb hatást kelt az adott felületen. Az elkészült habbetű feliratot a helyszínen szakszerűen felszereljük, ez esetben garanciát is vállalunk a termékre, de ha a szerelést saját magad szeretnéd végezni, abban az esetben futárszolgálattal házhoz szállíttatjuk.

jarmu-dekoracio-miskolc

A habbetű feliratot legtöbb esetben lépésálló XPS táblából vágjuk, amely ellenáll az időjárás viszontagságainak, illetve alkalmas kültéri és beltéri felhasználásra egyaránt. Többféle vastagságú XPS táblából készülhet a felirat, az anyag vastagságát mindig az adott tér adottságai alapján választjuk meg attól függően, hogy milyen távolságból nézi a szemlélő. Eszerint gondoljuk át minden esetben a habbetű felirat anyag vastagságát, méreteit. A habbetű színét meghatározhatjuk akár egyedi színkód alapján is, ez esetben egyedi színkód alapján kevert festékkel festjük a habbetűket.

jarmu-dekoracio-miskolc

Attól függően, hogy kültéren vagy beltéren szeretnéd használni a feliratot, mindig a személyes igényeid alapján választjuk meg a habbetű anyagát. Egyaránt lehetőség van kültéren és beltéren is használható anyagot választani. A megfelelő alapanyagot mindig a személyes igényeid alapján választjuk meg.

Kérd személyre szabott árajánlatunkat!

Az árak alanyi adómentesek, bruttó értelműek.
A szállítási díjat nem tartalmazzák.

Az árak alanyi adómentesek, bruttó értelműek. A szállítási díjat nem tartalmazzák.

Használd a lenti űrlapot! Írd le elképzeléseidet minél részletesebben, add meg elérhetőségeidet, ha van konkrét képed ami mintául szolgálhat, csatold azt is a levélhez és mi hamarosan reagálunk megkeresésedre.
Telefonon vagy emailben is kereshetsz minket.
Miután egyeztettünk az igényeidről, megküldjük személyre szabott árajánlatunkat részedre, melyet miután jóváhagytál, már kezdjük is a munkát és az ajánlat szerinti időn belül felhelyezzük a kész feliratot. Időközben szükség szerint folyamatosan konzultálunk veled emailben vagy telefonon vagy akár személyesen.